Hitottabi Navigator's Diary
Japanese culture from my daily life

スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。


  1. --/--/--(--) --:--:--|
  2. スポンサー広告

2009.10.17 Cooking with Japanese radish

daikon1.jpg
Daikon大根, or Japanese radish is a poplular vegetable in Japan. The literary meaning in Japanese is "a big(=大) root(=根)", as it is. I've never seen such a big long white vegitable in other countries, though it is in every supermarket in Japan. It is good for health as its enzyme helps digestion. Sometimes we eat it raw with cut with stripes, or with grazed. Sometimes we boil it.
daikon2.jpg
Daikon, onion, and beef, boiled with soy sause based soup.




  1. 2009/10/17(土) 01:00:20|
  2. life
  3. | Trackback:0
  4. | Comment:0

COMMENT

COMMENT


show this article only to the author

trackback

トラックバックURLはこちら
http://alalaellie.blog73.fc2.com/tb.php/45-c1525c83
この記事にトラックバックする(FC2ブログユーザー)

FC2Ad

上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。